Gyógynövény termékek

Az energy termékeknek számos előnye van az átlagos élelmiszerekkel és termékekkel szemben.

Az energy termékek alkalmazása előtt kérjen, időpontot egy rövid fájdalommentes vizsgálatra mely során megállapítjuk, hogy Önnek milyen Energy termékre van szüksége. Ezt a vizsgálatot egy biorezonanciát végző készülékkel végezzük, melyek külön erre a célra fejlesztettek ki.

Az energy termékeknek számos fajtáját forgalmazzuk . A zöld élelmiszerek az energy termékek egyik legkedveltebb fajtája. A zöld élelmiszerek teljes biológiai értékű természetes ételek melyek az egészséges életmód alapjai. Ezekkel az ételekkel általában csupán jelenlegi étrendünket egészítjük ki. Így ezek segítségével jelentősen javíthatunk az elfogyasztott tápanyagok minőségén.

További Energy termékeink közé tartoznak az egyedülálló természeti források is. Az egyedülálló természeti forrásokból készült termékeknek 3 fő csoportja létezik. Ezeket a termékeket belsőleg és külsőleg is egyaránt alkalmazhatjuk. Ezek a termékek a következők: DRAGS IMUN, FYTOMINERÁL, CYTOSAN Single.

Energy termékek közé tartoznak még: a specifikus antiszeptikus készítmények, pentagram gyógynövény- koncentrátumok, pentagram regenerációs krémek, fürdők, egyéb gyógynövény koncentrátumok, gyógynövénytartalmú fogkrémek, kozmetikumok, egyéb étrendkiegészítők is.

Nem bízik meg maradéktalanul a modern eszközökben?

A természetes gyógymódok iránt érdeklődik, mert a mesterséges gyógyítás nem vált be, panaszai, tünetei nem enyhültek?

Forduljon a természethez!

A szakember által, a megfelelő helyen és időben alkalmazott, hozzáértő kezelés megváltoztathatja az életét. A természet kínálja a gyógymódot, Önnek csak élnie kell vele. Csak kérnie kell a segítséget és mi segítünk!

Mi értünk hozzá, bennünk megbízhat!

Több mint 12 éves gyógyítói tapasztalat, és szakképesítések egész sora áll mögöttünk, ez Önnek a gyógyulást, a javulást eredményezi, rövid időn belül.

Ne forduljon képzetlen sarlatánokhoz!
Egyre divatosabb kérkedni a természetgyógyító erejének ismeretével, ám sokan ezt felelőtlenül, hozzáértés nélkül alkalmazzák, s ez súlyos, kellemetlen, sőt sok esetben végzetes következményekkel is járhat. A mi szakértelmünkkel biztosra megy, kezeléseinkre garanciát vállalunk, nem fog bennünk csalódni.

Ismerje meg eszköztárunkat!

A Föld-energia sugárzásának káros hatásait küszöböljük ki, a fák, virágok kedvező hatásait alkalmazzuk Önnél, a gyerekkori, vagy felnőttkori traumákat felderítjük, és megoldjuk. Ez csak ízelítő, egy rövid bemutató abból, mi mindenben lehetünk az Ön segítségére, s mennyi energiát, mennyi kedvező hatást szabadíthatunk fel, melyek mind-mind az Ön szolgálatába állnak, s élete minden területén segíteni fogják Önt a jövőben. 

Öngyógyítás gyógynövényekkel

A gyógynövény alapú kezeléseknél az első, amit figyelembe kell vennünk (főleg a gyógyszeres kezelések után), hogy hatása lassabb, ám annál kíméletesebb a szervezetre nézve. Igaz, hogy a mai, rohanó világban hozzá vagyunk szokva a gyors tempóhoz, ahhoz, hogy beveszünk egy gyógyszert és pár perc múlva nem érezzük a fájdalmat, ám ez a szervezetünk számára sokkal megterhelőbb és hosszú távon kevésbé hatékony. Megéri tehát lassítanunk kicsit, és visszavenni a tempóból. Térjünk át a gyógynövényekre. Megéri.

Jótékony hatásai:
Először is, ami a legfontosabb: természetes. Nincsen benne mesterséges anyag, ízfokozó szer, és mindenféle vegyszer, csak a természet a maga csodás egyszerűségében. Ezt a csodát adjuk mi vissza gyógynövény tartalmú termékeinkben.

Ha a gyógynövények öngyógyító világát választja, ezen belül is gyógynövényes kapszuláinkat, biztos lehet benne, hogy szervezet meghálálja, ugyanis így megszabadítja a felesleges és rendkívül káros anyagoktól, és nem stimulálja kemikáliákkal a szervezet immunrendszerét, hanem beindítja a természetes öngyógyító folyamatokat.

Ha kíváncsi, kérdése lenne vagy szeretné elkezdeni, kipróbálni fantasztikus, öngyógyító hatású, gyógynövényes készítményeinket, forduljon hozzánk, szívesen válaszolunk minden kérdésére!

© 2010 minden jog fenntartva