Energy termékek

Az Energy termékek filozófiája szerint az ember szelleme, lelke és teste egyetlen energetikai rendszerben fonódik össze. Ahhoz, hogy szervezetünk egészségesen működjön az ember szellemének, lelkének és testének optimális együttműködésére van szükség. Amennyiben ez a folyamat megvalósul nem csak a betegségek kialakulását előzhetjük meg, de néhány betegség kezelhető ezzel a módszerrel.

Az Energy termékek, étrend-kiegészítők közé tartoznak a Zöld élelmiszerek, Specifikus antiszeptikus készítmények, Egyedülálló természeti források, Pentagram gyógynövény- koncentrátumok, Pentagram regenerációs krémek, Gyógynövénytartalmú fogkrémek, Egyéb étrendkiegészítők, Egyéb gyógynövény koncentrátumok, Fürdők, Kozmetikumok

Ezek a készítmények a hagyományos kínai orvoslás tudás alapján készülnek el melyek a  14 alapvető - meghatározott akupunktúrás pontokkal rendelkező - energiavezetékekre (meridiánra) kifejtik hatásukat. Melyek segítségével hatékonyan irányíthatjuk szervezetünk méregtelenítő és regeneráló folyamatait a kitűzött cél elérése irányába.

Zöld élelmiszerek
Egyedülálló természeti források
Egyéb étrendkiegészítők
Specifikus antiszeptikus készítmenyek
Pentagram gyógynövény- koncentrátumok
Pentagram regenerációs krémek
Egyéb gyógynövény koncentrátumok
Kozmetikumok
Gyógynövénytartalmú fogkrémek
Fürdők
© 2010 minden jog fenntartva