Fürdők

 

BALNEOL PROFI

A készítmény besorolása: bioinformációs humát-fürdőolaj megfelelő gyógyfürdőbe

Kiszerelése: 110 ml

Alkalmazása: ez az illatos, nagy mennyiségű humin anyagot és éterolaj-elegyet tartalmazó fürdőolaj olyan hatékony szubsztanciákat tartalmaz, amelyek jótékonyan hatnak a hámrétegre, illetőleg a tüdőn keresztül bekerülnek a véráramba. Harmonizálják az egyes szervek tevékenységét, és ezáltal támogatják a test teljes regenerálódását. Ezt a hatékonyságot az a válogatott éterolaj-elegy biztosítja, amely elősegíti a hámréteg és az izületek jobb vérellátását. A megfelelő vérellátású helyekre több tápanyag és oxigén kerül, s ez elősegíti a károsodott szöveteke gyorsabb regenerálódását. A humátokat és éterolajakat tartalmazó fürdő méregteleníti a testet, serkenti a vérkeringést, stimulálja az immunrendszert és javítja a sejtek oxigénellátását (úgy hat, mint az antioxidánsok). Az éterolajak jótékonyan hatnak az anyagcserére, valamint a központi idegrendszerre

 

BALNEOL

A készítmény besorolása: bioinformációs humát-fürdőolaj

Kiszerelése: 110 ml

Alkalmazása: ez az illatos, nagy mennyiségű humin anyagot és éterolaj-elegyet tartalmazó fürdőolaj olyan hatékony szubsztanciákat tartalmaz, amelyek jótékonyan hatnak a hámrétegre, illetőleg a tüdőn keresztül bekerülnek a véráramba. Harmonizálják az egyes szervek tevékenységét, és ezáltal támogatják a test teljes regenerálódását. Ezt a hatékonyságot az a válogatott éterolaj-elegy biztosítja, amely elősegíti a hámréteg és az izületek jobb vérellátását. A megfelelő vérellátású helyekre több tápanyag és oxigén kerül, s ez elősegíti a károsodott szöveteke gyorsabb regenerálódását. A humátokat és éterolajakat tartalmazó fürdő méregteleníti a testet, serkenti a vérkeringést, stimulálja az immunrendszert és javítja a sejtek oxigénellátását (úgy hat, mint az antioxidánsok). Az éterolajak jótékonyan hatnak az anyagcserére, valamint a központi idegrendszerre.


 

BIOTERMAL

A készítmény besorolása: bioinformációs fürdősó

Tömeg: 350 g

Felhasználás: a Podhájská hőforrás sóinak vizéből készített fürdő kedvezően hat a felső-légúti megbetegedésekre, az asztmára és a hörghurutra. Többek között lítiumot is tartalmaz, amely segít a köszvény gyógyításában, valamint jodidokat, amelyek kedvezően hatnak a pajzsmirigyre. Az összetétele rendkívül gazdag: a foszfátok és a kalcium a csonttörések utókezelésére alkalmasak, a bromidok a fejfájást enyhítik. A rendszeres fürdők reumás, érrendszeri és ízületi, valamint gerincproblémák esetén is beválnak. Stabilizálják a csontritkulásos, az ízületi gyulladásos és köszvényes páciensek állapotát. Rendkívül hatásosak az ekcémák, kiütések és bőrbetegségek gyógyításában tekintettel a magas szulfát tartalomra. A Biotermal harmonizálja a szervezet teljes energetikai rendszerét.


© 2010 minden jog fenntartva