Specifikus antiszeptikus készítmények

Specifikus antiszeptikus készítmények az ENERGY termékek családjába tartozik. A specifikus antiszeptikus készítmények alkalmazási területe meglehetősen változékony.

Termékeink között két különleges Specifikus antiszeptikus készítmény található.

AUDIRON és SPIRON.

Az Audiron első sorban fül- és hallásproblémák kiegészítő kezelésére alkalmas, de gyulladáscsökkentő, vírusellenes hatása céljából is ismert lehet ez a termék. Ez a gyógynövénykészítmény 25ml –es kiszerelésben vásárolható meg. Több mint hét gyógynövény egyedülálló egységét tartalmazza, többek között bioinformációkat és éterolajakat tartalmaz.

A Spiron első sorban fejfájás, ideggyengeség és idegkimerültség kezelésére ajánlott. Ez a készítmény 50 ml –es kiszerelésben vásárolható meg spray formában, melyet levegőfrissítése és különböző tárgyak általános fertőtlenítésére használhatunk. Ez a készítmény kizárólag külsőleg használható! Ennek a légfrissítő készítménynek elsődleges célja, hogy kényelmes környezetet teremtsen akár a munkahelyén, akár otthonában.

 

AUDIRON

A készítmény besorolása: gyógynövény készítmény Kiszerelése: 25 ml Alkalmazása: az Audiron E vitamint, hét növény egyedülálló egységét, bioinformációkat és éterolajakat tartalmaz. Gyulladáscsökkentő, antimikrobiális, antibakteriális és vírusellenes hatása már széles körben ismert. Kiválóan alkalmazható középfül-gyulladás, sömör, de fogfájás és némely fajta szemölcs esetében is. Jótékony hatással bír némely bőrgombásodásnál (főleg a lábon), bőrgyulladásnál, fülzúgásnál, hallási problémáknál. Használata ajánlott továbbá kulcscsont- és vállizom megerőltetés esetében. Jótékonyan hat felkar-fájdalom és fogfájás jelentkezésénél is.


 

SPIRON

A készítmény besorolása: természetes illóolajakat tartalmazó, légfrissító készítmény

Kiszerelése: 50 ml

Alkalmazása: a spray kellemes környezetet teremt a tárgyalások során és nyugtatja a szervezetet. Felhasználható fejfájás, depresszió, neuraszténia (ideggyengeség), idegkimerültség és más idegi eredetű betegség esetén. Elősegíti továbbá a nyugodt alvást, jó hatással van az asztmára, a köhögésre, a bronchitiszre, az influenzára, a megfázásra. Tisztítja a levegőt és a légutakat, megnyugtatja a szívet, növeli az immunitást. Felfrissíti a cigarettafüsttel telített levegőt. A készítmény elsődleges célja, hogy otthonában és munkahelyén is kényelmes környezetet teremtsen


© 2010 minden jog fenntartva