Zöld élelmiszerek

Az ENERGY legújabb zöld élelmiszerei kizárólag teljes értékű biológiai alapanyagokból készülnek. A zöld élelmiszerek azon emberek számára ideális, akik természetes ételeket szeretnének fogyasztani ezzel is hozzájárulva az egészséges életmódhoz. Ezekkel az ételekkel csupán kiegészítjük már meglévő étrendünket, így ezek a zöld élelmiszerek segítségével jelentősen egészségesebbé tehetjük étrendünket. A zöld élelmiszerekkel nem csak az étrendünknek, hanem a bevitt tápanyagok minőségét is jelentősen javíthatjuk. Ennek köszönhetően megerősödik az immunrendszerünk, amely által ellenállóbbak lehetünk a különböző betegségek ellen. Mivel a zöld élelmiszerekben minden számunkra fontos tápanyag megtalálható (vitaminok, enzimek, ásványi anyagok), nem kell külön étrend-kiegészítőket fogyasztanunk. A legegészségesebb zöld élelmiszerek a spenót, brokkoli, spárga, káposzta… stb. Ezekkel egészítsük ki étrendünket az egészségesebb életmód elérése céljából.

Ezeket a zöld élelmiszereket fogyaszthatjuk nyersen salátaként, krémesítve, párolva és grillezve. Az elkészített salátát kívánatossá varázsolhatod egy csipet csírával, apró spenótlevélkékkel, brokkoli rózsákkal.

 

CHLORELLA

A Chlorella a legszigorúbb ökológiai előírásoknak (garance BioQuality) megfelelően gyártott és csomagolt bioinformációs készítmény, amely ennek köszönhetően sokáig megőrzi természetesen magas tápértékét. A préselt Chlorella tabletták édesvízi Chlorella pyrenoidosa algát tartalmaznak, amely rengeteg biológiai kötésű vitamin, ásványi anyag, aminosav, rostanyag és klorofil gazdag forrása. Stimulálja az immunrendszert, javítja a belek működését, védi a sejteket a szabad gyökökkel szemben, és támogatja a szervezet detoxikációját. Pozitívan hat a sejtregenerálódásra, valamint a sebek gyógyulási folyamataira, erősíti továbbá a stresszel szembeni ellenálló-képességet és tompítja a testszagokat.


 

BARLEY

A fiatal árpa… A Barley az ökológiai gazdálkodás elvei szerint gyártott bioinformációs készítmény (Energy BioQuality garancia). A Barley semmiféle adalékanyagot nem tartalmaz, kizárólag körültekintően feldolgozott, fiatalon betakarított (föld fölötti magasságuk 18-20 cm) árpanövényekből (Hordeum vulgare) készül, amelyek a földből és a levegőből ebben az időszakukban szívják magukba a legtöbb hatékony anyagot. A fiatal árpa gazdag természetes forrása az elengedhetetlen tápanyagoknak, ásványoknak és vitaminoknak, ám kivételessége elsősorban az igen gazdag, több mint 20 élő enzim-, rost-, aminosav- és növényi fehérjetartalmában rejlik, mivel szervezetünk ezeket könnyedén fel tudja használni az egészséges növekedéséhez, és ideális prevenciót biztosítanak a patológiai állapotok kialakulásával szemben.


 

SPIRULINA BARLEY

A készítmény besorolása:édesvizi alga és fiatal árpa-kivonat kombinációjából álló bioinformációs táplálék kiegészítő. Kiszerelése: 200 tabletta. Alkalmazása: a Spirulina Barley magas tápértékének köszönhetően az egészséges étrend mindennapi kiegészítője lehet. Arra stimulálja a szervezetet, hogy energetikai rendszerét optimális módon használja ki, így kiválóan használható fogyókúra során. Több olyan enzimet is tartalmaz, melyek elengedhetetlenül fontosak a szervezet megfelelő működéséhez, valamint a test acido-alkalikus egyensúlyának fenntartásához. Ezen kívül rengeteg, a szervezet számára könnyen felhasználható vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz. Sugárzásellenes hatásának köszönhetően védi a testet a szabad gyökökkel és a legkülönbözőbb káros sugárzásokkal szemben. Segít a daganatos, a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzésében, segíti a hasnyálmirigy működését, normalizálja a vércukorszintet. Gyulladásellenes hatása miatt jól alkalmazható egy sor bőrbetegség, valamint a belső szervek krónikus gyulladásos állapotai esetében. Segít a lerakódott nehézfémek eltávolításában a szervezetből.


© 2010 minden jog fenntartva