Szolgáltatások

Egészség, természetesen!

 A modern orvostudomány sok problémára megoldást nyújthat, de sok esetben csak találgatásokról és szakszerűtlen beavatkozásokról van szó. Mesterséges anyagok, mesterséges módszerek, melyek sok esetben még rosszabb hatást érnek el, mint maga a betegség, a kiváltó ok.

Van megoldás!

Az ember és a természet harmóniája varázslatos dolog! Segít leküzdeni a legtöbb felmerülő betegséget, ez a kapcsolat a megfelelő hozzáértés mellett a mai, modern világ okozta stressz, rohanás összes káros hatását semlegesítheti.

S hogy hol a megfelelő hozzáértés? Nálam!

Forduljon hozzám bizalommal, az én feladatom és küldetésem, hogy ezt a lenyűgöző kapcsolatot a természet és az emberek között az Ön javára fordítsam.

Higgyen benne! Higgyen bennem!

Több mint 14 éves pályafutásom alatt megszereztem azt a rutint, mellyel megoldhatom egészségügyi gondjainak legnagyobb részét. Számos tanfolyam és képzés elvégzése során szert tettem arra a tudásra, mely nekem is segít a mindennapokban, így nyugodt szívvel ajánlom Önnek is.

Garantálom a javulást!
Az egészségnél semmi sem fontosabb. Ön egy megbízható, komoly szaktudással rendelkező profit keres. Ez érthető, hiszen egy olyan kényes témában, mint az egészség, az ember nem bízza rá magát akárkire. Én vagyok a megfelelő az Ön számára. Íme néhány a számos képesítés közül, melyekkel szívesen szolgálnám az Ön egészségét is:

 • Bowen technika
 • Craniosacralis kezelés
 • Biorezonanciás vizsgálat
 • Természetes progeszteron
 • Hormonegyensúly
 • Reflexológia
 • Kineziológia
 • Spirituális Válasz Terápia
 • Bach virág terápia
 • Vasati
 • Thai Masszázs
 • Kínai masszázs

A biorezonanciás vizsgálatot a NASA fejlesztette ki  és a jelenlegi készülékkel 7800 betegség  frekvenciáját tesztelem és korrekciókat végzek.  A betegség frekvenciájához bemérem a javasolt gyógynövényeket, mellyek segítségével erősítjük az immunrendszert, méregtelenítjük a szervezetet.

Laborexpressz vizsgálatokra van szüksége? Érdeklődjön a további részletekről egyéb szolgáltatásaink között!

Javítjuk, regeneráljuk az energiapályák, meridiánok működését, ezzel segítve a regenerálódást, a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

RADIESZTÉZIA (földsugárzás érzékelés) segítségével a testünkre ható káros sugárzásokat derítem fel és árnyékoló lapok segítségével csökkentem egészségkárosító szint alá munkahelyeken, lakásokon garanciával, referencia munkákkal igazoltan. (pl.fejfájás, szívritmuszavar, cukorbetegség, terméketlenség, nőgyógyászati problémák, gyomorfekély, polipok, cisztikus problémák, vesekő, epekő, alvászavar, hiperaktív állapotok, vérnyomás problémák, izületi problémák, pánik betegség, allergia estében jól alkalmazható)

Az ősi indiai VASZATI tanokat ötvözve és a modern kor követelményeihez igazítva, a radiesztéziai és fizikai energia tanokat figyelembe véve segítek a páciensek környezetét úgy kialakítani, hogy az mind a páciens, mind a környezete javát szolgálja.

Vizsgálom az összefüggést a lakás energetikai problémái és a betegségek, párkapcsolati, anyagi problémák között.  A munkahelyek térenergetikai hatását a siker, bőség,  harmónia szempotjából.

SPIRITUÁLIS VÁLASZ TERÁPIÁ-val a jelenlegi ill. előző életeinkben megírt ill. szerzett negatív programokat segítek felismerni és feldolgozni, ezzel támogatva a testi, lelki és szellemi fejlődést, amely kihat kapcsolatainkra és céljainkra, vállalkozásunk és családunk sikereire.

KINEZIOLÓGIA segítségével megoldhatók a tanulási, személyiség és koncentrációs problémák. A korrekciókkal elérhetőek életünk sokkhatásainak, a múltban elszenvedett konfliktusok jelen életre gyakorolt hatásainak, szülő-gyerek és párkapcsolati problémák megoldása.

Sikerrel kezelhetőek a beilleszkedési problémák, elvárásoknak megfelelni akarás, depresszió, kismamák kiegyensúlyozatlansága, gyermekvállalási nehézségek. 

BACH-VIRÁG terápia egy nagyon egyszerű természetes gyógymód, mely hatását virágok ,fák eszenciáinak alkalmazásán keresztül fejti ki.

 Segítségével a lélek rezgéseit tudjuk emelni, ezáltal megszűnnek a lelki problémák és visszatérnek a boldog hétköznapok, ismét harmónia költözik testünkbe, lelkünkbe.

BABAPROGRAM segít a gyermektelen ill. a gyermeket váró szülőknek felkészülni a gyermekáldásra. Segítek a meddőség kezelésében konkrét kidolgozott módszerekkel. Különböző kezelések kombinációjával, már 17 kisbabának segítettem a fogantatásától a születésig (biorezonancia, földsugárzás mérés, talpmasszázs, kineziológia, SVT, célirányos gyógynövény készítmények, VASZATI). A hormonális egyensúlyt természetes módszerekkel beállítjuk.

REFLEXOLÓGIA (talpmasszázs) során talp reflexzónáin keresztül segítem a szervezet méregtelenítését, regenerálódását, feltöltődését. Segítségével beindítom a szervezet öngyógyító folyamatait.

CRANIOSACRALIS (magyarul kranio-szakrális) terápia egy olyan kezelési módszer, mely különösen gyengéd úgyn. mikromanipulációkkal korrigálja a koponyacsontok illeszkedési és mikromozgási zavarait. Alkalmazásával a szervezet öngyógyító folyamatai felerősödnek, az immunrendszer hatékonyabban működik.

A CRANIOSACRALIS terápia teljesen fájdalommentes, mély relaxációs álla­potot eredményez. A kifejlesztett kezelés tehát rendkívűl finom, nem beavatkozó, se nem manipuláló jellegű, egészen a sejtek szintjén elősegíti a természetes testi folyamatok működését és a gyógyulásra törekvő készség hatékony kiteljesedését.

A Yumeiho masszázs 

A Yumeiho masszázs egy ősi keleti fajta, melynek gyökerei Kínáig nyúlnak vissza. A masszázsfajtával a shaolin papok és harcosok egészségét és energiáit tartották karban. Mai formáját Masayuki japán professzornak köszönhetjük.

A Yumeiho masszázst legpontosabban a svéd masszázs, a akupresszúra és a kiropraktika keverékeként jellemeztetjük. A masszázs gyúró, nyomó és kimozgató mozdulatokkal történik. Tökéletesen ellazítja a stressz által bemerevedett izmokat, így javul a vérellátás és a keringés, így szabadon tud áramolni az energia, vagyis a csí. Ennek következtében a vérnyomás kiegyenlítődik, oldódik a feszültség, erősödik az immunrendszer, megszűnnek a fájdalmak.

A Yumeiho masszázs egyik fontos alapköve, hogy a masszőr rátermett és profi legyen. Elengedhetetlen a masszőr és a páciens feltétlen összehangoltsága, tehát fontos, hogy a masszőr jó kapcsolatteremtő készséggel rendelkezzen. A terápia elsajátítása több évet vesz igénybe, ugyanis rengeteg módszer és fogás található benne. Ha megfelelő kezek végzik, már az első alkalom is csodával határos, ám ha hozzá nem értő ember végzi, többet árt mint használ. 

A manuálterápia

A manuálterápia az ízületek megnövekedett vagy csökkent mozgékonyságának következtében létrejött károsodások diagnosztikájával, illetve kezelésével foglalkozik. A terápia a mozgásrendszer komplex kezelésére, a mozgás javítására, a fájdalomcsillapításra irányul.

A manuálterápia nem megegyező a csontkovácsolással. A kezelés egy nagyon részletes vizsgálat előzi meg, ezt követi az ízületi károsodás kezelése speciális fogásokkal és technikákkal.

A kezelések során két eljárás alkalmazására van lehetőség. Az egyik a manipuláció, amely gyors, rövid mozgásokkal és nagy erőkifejtéssel történik. A másik eljárás a mobilizáció, ami lassan, ismételt hosszabb elmozdításokkal történik. A kezelést végző terapeutának több mint százféle fogást kell elsajátítania ahhoz, hogy megfelelő módon és maximálisan el tudja látni a pácienseket.

A manuálterápia azoknak ajánlott, akiknek valamilyen hát,- nyak,- gerincfájdalmai vannak, gerincsérve vagy ferdülése van, szeretné megelőzni a problémákat.

A kezelés nem javasolt daganatos betegeknek, ízületi gyulladásban szenvedőknek, csontritkulással küszködőknek, valamint friss baleseti sérülést követően 1-2 hónapig.

Kínai masszázs

A masszázs olyan jótékony hatással rendelkezik, mely a szervezet működését segíti.  A kínai masszázs egy egyedi módszeren alapul. Ennél a kezelésnél adott pontokat stimulálnak, melyek az energiavezetéken helyezkednek el. Azt tartják, hogy a testen végighaladó Chi az egészséges élet fő mozgatója. Ha ez az energia elakad valahol, akkor a test azon része megbetegedik. A kínai orvoslás lényege, hogy biztosítsa a Chi megfelelő keringését a szervezetben, hogy ez által egyensúlyt teremtsen.

A kínai masszázs még az időszámítás előtti időszakokra vezethető vissza, a kínai kultúra fontos része.  Az akupunktúrával azonos a célja, mely szintén a meridiánok stimulálásán alapul. Sok páciens irtózik a tűtől, de ezzel a masszázzsal kezelhetőek. A masszázstechnika része az is, hogy átmozgatják az ízületeket.

Az idegrendszeri, mozgásszervi, és belső szervi megbetegedésekre, álmatlanságra, fáradtságra hatásos kezelésnek és megelőzési módszernek bizonyult a kínai masszázs.

Más gyógymódokkal együttesen hatásosabb és gyorsabb gyógyulás érhető el.

Természetgyógyászat

Bach-virágterápia

Allergia gyógyszer nélkül

Reflexológia

További oldalak: www.monsoonyoga.hu

A cukorbetegség

A cukorbetegség napjaink egyik legismertebb és legelterjedtebb népbetegsége, amely kortól, nemtől függetlenül óriási embertömegeket érint. Ezt a betegséget a legtöbb esetben véletlenül fedezik fel, és gyakran a helytelen életmód, elhízás, esetenként vírusfertőzés, valamint az öröklött hajlamnak köszönhetően alakul ki. Azonban ha más szemszögből közelítjük meg a diabéteszt, hamar rájöhetünk, hogy a gyógymódot is más helyen kell keresni.

Gyakran halljuk, azt hogy minden betegségnek lelki eredete van, így a cukorbetegségnek is számos oka lehet:

 • A szeretet és a figyelem hiányát jelezheti életünkben, valamint ha valamilyen oknál fogva képtelenek vagyunk a szeretettség elfogadására.
 • A túlsúly gyakran jelezheti, hogy nem vagyunk kibékülve magunkkal, többek szeretnénk lenni.
 • A vírusfertőzések jelzik, hogy egy tőlünk idegen energiát hagyunk érvényesülni magunk felett.
 • Amikor nem vagyunk kibékülve magunkkal, abban az állapotban tökéletesen érvényesülhet a cukorbetegség számos tünete: viszketés, fáradtság, látásproblémák, stb.
 • Szeretethiány tünetei a cukorbetegség folyamán, például szomjúság, szívpanaszok.
 • Partnerkapcsolati-, szexuális problémák: a vesebántalmak gyakran ezért jelentkeznek a betegség folyamán.

Ha Ön is cukorbetegséggel küzd és szeretné a problémát a gyökerénél kezelni és megoldani, forduljon hozzám bizalommal és segítek megtalálni betegsége okát, melyet így hatékonyan lehet kezelni!

Szenvedélybetegségek

A szenvedélybetegségek és függőségek kialakulása közben gyakran észre sem vesszük a végbemenő folyamatot, hiszen nagyon nehéz meghúzni azt a határt, ami a szokásokat és a függőségeket választja el. Azonban minden esetben az én kereséssel, régre nyúló problémákkal van összefüggésben a betegség kialakulása.

 • A szenvedély és függőség jellege gyakran egyenesen utal a probléma mibenlétére.
 • A beteljesülés megszállottságát jelezheti a függés, a felismerés helyetti, folytonos keresés.
 • Jelezhet teljesítménykényszert, örökös elégedetlenséget, kompenzálást, illetve mások elismerése utáni vágyat, például munkamánia.
 • A fizikai megjelenésünkkel kapcsolatos problémák gyakran vezethetnek a mániákus mozgáshoz vagy éppen az ellentétéhez, az evéskényszerhez.
 • A tudat határainak kiszélesítése gyakran az én kereséshez kapcsolódnak, rejtett emlékek, érzések kereséséhez.
 • Az elnyomott és elfojtott vágyak, érzések, gátlások gyakran vezetnek alkohol problémákhoz, agresszióhoz, valamint a túlzott kötöttségek, kényszeres megfelelés és szabályozottság is.

A függőségek és szenvedélybetegségek kialakulásához megannyi indok és megélt tapasztalat vezethet, azonban ha a probléma eredete feltárul, hatékonyan orvosolható minden betegség.

Segítségért és további információért forduljon hozzám bizalommal és segítek leküzdeni betegségét!

Depresszió

A depresszió egy olyan betegség, állapot, melyet gyakran hangoztatnak, illetve könnyedén sütnek rá embertársaikra az emberek, anélkül, hogy tisztában lennének a fogalom pontos jelentésével. Az orvostudomány különféle depressziótípusokat különböztet meg, azonban mint számos más betegségnek, ennek is különböző lelki és magatartásbeli okai lehetnek:

 • Gyermekkori élmények: A sikerélmény hiánya, elfojtott emlékek, megrázkódtatások, illetve ha a későbbi időszakokban képtelen valaki ezeket feldolgozni, túljutni rajta.
 • Agresszió elfojtása: Ha valaki nem tudja agresszív megnyilvánulásait levezetni, vagy minden indok nélkül erőszakos kényszerei vannak másokkal szemben és ezt képtelen feldolgozni, valamilyen formában kiüríteni magából, az valószínűleg saját maga ellen fordítja ezt.
 • Felelősséghárítás: Nem képes szembenézni cselekedeteivel, az élet súlyával és felelősségeivel az ember, illetve nem is képes ezt viselni, feldolgozni.

Ezek a leggyakoribb okok, de természetesen számos háttérindok létezhet, azonban erre is megvannak a gyógymódok és lehetőségek, hogy feltáruljon a kiváltó ok, valamint ezután a depresszió kezelése is lehetővé válik.

Forduljon hozzám bizalommal és a megfelelő eszközökkel megoldást találunk a problémára! További információkért keressen elérhetőségeimen!

Alvászavar

A hagyományos és alternatív orvostudomány képviselői is úgy vélik, hogy az alvászavar egy egyértelmű és határozott jelzése a testnek, hogy pszichés túlterheltség áll fenn, melyre az altatók és hasonló kezelések nem jelentenek megfelelő kezelést és megoldást, hiszen a pszichoszomatikus tünetek nem orvosolhatóak ilyen formában gyógyszerekkel. Az alvászavar önmagában nem feltétlenül álmatlanságot jelent, gyakran egyénenként változva jelentkezhet rendszeres rémálmok formájában is.

Az alvászavar pszichés okai sokfélék lehetnek:

 • Stressz, túlterheltség
 • Szenvedélybetegségek
 • Gyógyszerek, hormonkészítmények mellékhatásai
 • Depresszió
 • Szorongás, félelem, fóbiák
 • Gyermekkori gyökerek, traumák
 • Gyakori jelenség nők esetében terhesség alatt, szülés előtt és után is egyaránt

A kezeletlen és hosszan elhúzódó, tartós alvászavar súlyos mellékhatásokat és következményeket vonhat maga után, például oxigénhiányos állapot, légzészavarok, vagy vérnyomás problémák, melyek kihathatnak életünk számos területére és hosszú távú károsodásokat okozhatnak egészségünkben, munkánkban és magánéletünkben is egyaránt.

Amennyiben Ön is alvászavarral küzd, keressen meg bizalommal és sok éves tapasztalatunk segítségével megtaláljuk a megoldást, hogy az élete újra a megfelelő egészséges ritmusban teljen!

A pánikbetegség

A pánikbetegség egy súlyos pszichés zavar, melynek tünetei nem hasonlíthatóak a hétköznapi értelemben vett pánikoláshoz, izguláshoz, hanem komoly és akár maradandó károkat okozva teljesen ellehetetlenítik a hétköznapokat és lerombolják az egészséges életvitel lehetőségeit. A pánikbetegek állandó rettegésben élnek, hiszen egy-egy roham váratlanul csap le és gyakran halálfélelemmel párosul, ezáltal fizikai tünetek is jelentkeznek.

 

A pánikbetegséget az orvostudomány lelki okokra vezeti vissza:

 • Belső konfliktus: kezeletlen, állandóan nyomasztó problémák, párkapcsolati konfliktusok, családi és baráti viszonyok felborulása, stb. Ezek állandó elnyomása és a nem megfelelő kezelés gyakran előidézhet pánikbetegséget.
 • Érzelmi kiegyensúlyozatlanság: megterhelő és váratlan érzelmi helyzetek, felboruló életvitel, negatív életesemények, stb. Gyakran előfordul, hogy menekülés következtében kialakul a betegség.
 • Stressz kezelés: a nem megfelelő stressz kezelés vagy az elnyomás gyakran vezet pánikbetegséghez.
 • Halálfélelem: akár rólunk, akár szeretteink elvesztésétől való félelmünkben szimbolikus jelenségként párosulhat a pánikbetegség.

Ez a betegség megkeserítheti a beteg és környezete mindennapjait is, azonban ha időben a megfelelő és szakszerű módon kezelik, elkerülhetőek a súlyos következmények. Amennyiben Önnek is segítségre van szüksége, forduljon hozzám bizalommal!

A fejfájás más szemszögből

Nap, mint nap számos ember panaszkodik fejfájásra, amely a legkülönbözőbb helyzetekben kínozza az embereket, ezzel megnehezítve a mindennapok teendőit. Leggyakrabban egy-egy gyógyszer segítségével igyekszünk segíteni a kellemetlen tüneten, azonban gyakran előfordul, hogy a fejfájás belső problémákból ered.

A fejfájásnak megannyi oka lehet:

 • Túlzott nyomás, az élet valamely területén.
 • Kényszerhelyzetek, amelyet idegennek érzünk önmagunktól.
 • Aggódás, szorongás, stressz.
 • Szigorú elvárások és valótlan önkép, rögeszmék magunkkal szemben, elégedetlenség.
 • Túl szigorú önkritika.
 • Kudarcélmények.
 • Érzéseink, gondolataink túlzott terhelése, amennyiben képtelenek vagyunk feldolgozni és megélni élethelyzeteinket, kapcsolatainkat, stb.
 • Ha képtelenek vagyunk szembenézni életünk egyes szakaszaival, élményeivel, eseményeivel, stb.
 • Számos egyéb eset előfordulhat személyes esetekben.

A hétköznapi fejfájás egyes esetekben migrénes tünetekké alakulhat, mellyel érdemes időben szakemberhez fordulni. Előzze meg problémái és kezelje a meglévőeket a megfelelő módon, valamint forduljon hozzám bizalommal és segítek megtalálni a probléma gyökerét, illetve a megfelelő megoldást, mellyel tartósan megszabadulhat a fejfájástól!

A hiperaktivitásról bővebben

A hiperaktivitásnak különböző okai lehetnek, melyek alapján megkülönböztethetjük és csoportokba sorolhatjuk:

 • Veleszületett élénkség: Ebbe a típusba tartozó gyermekek és felnőttek születésüktől kezdve nagyobb energiaszinttel rendelkeznek az átlagosnál. Napjainkban népcsoporttól függetlenül a gyermekek 10 %-a ilyen energiaszinttel születik.
 • Idegrendszeri éretlenség: Az öngyógyítás egy sajátos formájaként jelenik meg, amely során a hiperaktív személy a túlzott aktivitással igyekszik megkapni azokat az ingereket, melyek az idegrendszer megfelelő fejlődéséhez szükségesek. Jellemző a túlzott mozgás, kapkodás, elnagyolt, impulzusszerű mozdulatok, viselkedés, melyek végigkísérik életüket.
 • Érzelmi okok következtében: Ebben az esetben a hiperaktív gyermek vagy felnőtt érzelmi problémákkal küzd, melyeket nem tud a megfelelő módon feldolgozni. Ebbe a típusba tartozó hiperaktív személyek tünetei gyermekkortól kezdődhetnek (a másik két típus már csecsemőkortól jellemző lehet), amelyek az élet megannyi területéhez kapcsolódhatnak egyénenként változó módon.

A hiperaktivitás napjainkban számos embert érint más-más okokból és formában, azonban szakszerű segítséggel kezelhetővé válik minden probléma. Forduljon hozzám bizalommal és a megfelelő megoldással változhat az élete!

A jótékony talpmasszázs

A mindennapi stressz hatására és munka során testünket teljesen kimerítjük és ez gyakran akár komolyabb betegségekhez is vezet. A testünk tele van reflexzónákkal, melyek egyes szerveinket jelképezik, így a szervi megbetegedések gyakran kezelhetőek az adott szervnek megfelelő testrész masszírozásával. Ilyen például a talpmasszázs is, hiszen talpunk reflexzónái számos fájdalom és szervi megbetegedés kulcsai lehetnek.

A talpmasszázs otthon is elvégezhető, ám a jótékony hatás elérése érdekében inkább érdemes profi szakemberekhez fordulni. A talpmasszázs hatására csökkennek a menstruációs fájdalmak, a hátfájdalmak, illetve a fejfájás. A reflexológia jótékony hatással lehet a keringési zavarokra, a szívproblémákra, vagy akár a veseproblémákra, allergiára, asztmára. A talpmasszázs az ízületi fájdalmak enyhítésében is segít, így érdemes kipróbálnunk, ha akár több tünet is jelentkezik mindennapjaink során.

Ha Ön is szeretné enyhíteni fájdalmait és szeretné kipróbálni a szakember által végzett talpmasszázst, keressen fel minket kérdéseivel! Segítünk enyhíteni mindennapi fájdalmait a talpmasszázs és a reflexológia jótékony hatásával!

Öngyógyítás – ősi módszer a modern világban

Egészségünk megőrzéséhez elengedhetetlen a helyes táplálkozás, a mozgás, és a vidám, kiegyensúlyozott élet. Jelenünkben nehéz megőriznünk az egyensúlyt, de napjainkban ismét népszerűvé válnak az öngyógyítást segítő módszerek, melyek számos előnnyel bírnak.

Az öngyógyítás magában természetesen nem old meg minden problémát, de évezredek óta jól megfér az orvoslás mellett, és eme ősi tevékenység elsajátítása manapság már a modern ember számára is igen fontos lehet. Sokszor hallunk módszereket, melyek nemzedékről-nemzedékre segítették őseinket, miért ne alkalmaznánk mi is ezeket a technikákat?

Fontos, hogy hallgassunk józan eszünkre! A gyógyszerek általában mellékhatással járnak, gyakran egyszerre több gyógyszert is szednünk kell, hogy kiküszöböljük egyik-másik mellékhatását. Az öngyógyítás lényege, hogy felismerjük a problémát, szervezetünk és testünk segélykiáltásait és a megfelelő módszerrel kezeljük azt. Figyeljünk arra, mit üzen testünk, és egy kis utánajárással, étrendünk megváltoztatásával, tornával, meditációval, testi-lelki tisztítókúrákkal egészségesebbé és nyugodtabbá tehetjük életünket.

Új utak megismeréséhez keressen nyugodt szívvel, hiszen a modern élet problémáira is megoldást nyújtanak a jól bevált módszerek!

Kineziológiával a stressz ellen

A kineziológia célja a test energetikai egyensúlyának a helyreállítása.

Korunk népbetegsége a stressz, ennek feloldása mára elsődleges az egészségmegőrzés szempontjából . A kineziológia, mint személyiségfejlesztő módszer abban segít, hogy az érzelmi stressz feloldásával egyensúlyt teremt, és aktivizálja a szervezet öngyógyító képességét. A gyógyulás hosszú, és bonyolult folyamat, amihez szakértő segítség szükséges, ám ha ez megvan, garantáltan kifizetődő az eljárás.

Az egészségünk érdekében érdemes stresszmentes életmódot folytatni, ami nem könnyű feladat, ehhez ad minőségi segítséget a kineziológia. Néhány könnyebb, relaxáló feladatot otthon is el tudunk végezni, ám a lelki nyugtalanság kiváltó okait csak egy megfelelően képzett kineziológus segítségével tárhatjuk fel.

Mikor érdemes kineziológushoz fordulni?

 • állandó stesszhelyezetnek kitett életmód
 • rossz hangulat illetve depresszió
 • fáradékonyság
 • tinédzser korúak esetében a tanulási nehézségek
 • önbizalomhiány
 • asztma, allergia
 • alvászavar
 • pánikbetegség
 • félelmek feloldása esetén

Ha a fentiekben felsorolt betegségek közül bármelyiket észleli magán, és szeretne kiegyensúlyozott, harmonikus életet élni, ne késlekedjen, forduljon kineziológusainkhoz!

A masszázs jótékony hatásai

A masszázs a test felületén alkalmazott természetes és hatékony módszer, melynek során, bizonyos pontokon történő nyomás gyakorlásával jótékony, gyógyító hatás érhető el. Számos regeneráló hatása ismert, nem csak testileg, hanem lelkileg is. Manapság egyre több a stressz oldásra szoruló ember, és a gyógyszeres kezelés nem a leghatásosabb módja az idegesség leküzdésének. Egy kiadós masszázs ebben is a segítségünkre lehet, ugyanis ellazít és megnyugtat, nem utolsó sorban pedig feloldja a stressz okozta izomgörcsöket is. Az izmok ellazítása, az izomfeszülés és a görcsök megszüntetése pedig jobb közérzetet és életminőséget eredményeznek.

Jótékony hatásai közé tartozik még:

 • - élénkül a vérkeringésünk
 • - felgyorsul sejtjeink anyagcseréje és a nyirokkeringésünk
 • - vérnyomásunk és pulzusunk optimalizálódik
 • - oxigénellátottságunk nő
 • - bőrünk rugalmasabbá és feszesebbé válik
 • - az izomfáradtság elmúlik
 • - szervezetünk ellenálló képessége erősebb lesz

Ezen kívül számos jótékony hatása ismert még, és persze rendkívül sok masszázs terápia áll ma már rendelkezésünkre (például test, talp, arc, hát). Reflexológiával, Yumeiho masszázzsal, kínai masszázzsal, és egyéb stressz oldó, és nyugtató hatású gyógymóddal várom!

Jöjjön és felejtse el a stresszt, a görcsöket és a fájó hát érzését. Segítek önnek szinte teljesen újjá születni egy kellemes masszázzsal!

Gyorstalpaló

Amikor betegnek érezzük magunkat, a legtöbben orvoshoz rohanunk és meggondolatlanul kapkodjuk be a felírt gyógyszereket, pedig a segítség a talpunk felől is jöhet. A reflexológia tudománya a talpon található akupunktúrás pontok segítségével veszi fel a harcot a betegségek ellen. Az itt található reflexzónák ingerlése, megszabadít a salakanyagoktól, csökkenti a fájdalmat, elősegíti az öngyógyító folyamatokat.

Mellékhatások nincsenek, de a gyógymód nem ajánlott magas láz esetén, gyulladt visszereknél, operáció előtt vagy pacemakert viselőknél. A gyógyulás mértéke több dologtól is függ. Egyrészt az energetikai teltség állapotától, ez azt jelenti, hogy mennyire élünk egészségesen, a klímaváltozás, méreganyagok, de befolyásolható relaxációval és légző gyakorlatokkal is. A másik befolyásoló tényező mi magunk vagyunk. A pozitív gondolkodás, a befogadó lelkiállapot, nyitottság mind összeadódnak és felerősítik a terápia erejét. Próbálja ki a természetgyógyászat ősi módszereit és gyógyuljon gyógyszermentesen reflexológiával!

A meddőség lelki okairól

A gyermekáldás minden házaspár közös életében várva várt esemény, de van úgy, hogy a kisbaba nem akar megérkezni. Amennyiben a pár mindkét tagja egészséges és kizárhatóak a szervi elváltozások, a meddőség okait lelki tényezőkben kell keresni. A lelki okok mögött több dolog is meghúzódhat, az egyik ilyen a stressz. A mai rohanó világban a szervezet reagálhat úgy, hogy nem érzi úgy, hogy a körülmények megfelelőek egy gyermek kihordásához, a stressz pedig hatással van az immunrendszerre és csökkenti a petesejt megtapadási képességét.

A másik ok lehet korábban elszenvedett traumák, kételyek, de előidézhet meddőséget a párkapcsolat instabilitása is. Ha nincs meg a megfelelő mértékű kötődés, az érzelmi biztonság, akkor ez is gátja lehet a teherbeesésnek. Ezért gyakori például a nem házasságban élők körében a koraszülés. A meddőség kezelése a természetgyógyászat eszközeivel szép sikereket könyvelhet el. Ön se adja fel, forduljon hozzánk bizalommal és érdeklődjön szolgáltatásainkról!

Biorezonancia: miben segíthet még?

A biorezonancia népszerűsége napjainkban egyre nő. Ez nem véletlen, hiszen ez a gyógymód már sokaknak bizonyította, hogy az elektromágneses hullámok segítségével sikeresen le lehet szokni a dohányzásról vagy megszabadulni az allergiától. Mire jó még a biorezonancia.

A biorezonancia feltérképezi az emberi test természetes rezgéseit és kimutatja hol találhatók eltérések, ennélfogva nemcsak gyógyításra alkalmas, hanem annak kimutatására is, milyen területen van szükség megelőzésre. Ezzel a módszerrel helyreállíthatóak a rezgések, vagyis elérhető az eredeti ideális állapot. A biorezonanciával mérhető a vitaminhiány, kimutathatóak a gombás fertőzések, javítható az emésztés, az alvás minősége, lehetővé teszi a súlykontrollt, de alkalmas immunstimulálásra, relaxációra és fájdalomcsökkentésre is. Érdemes kipróbálni ezt a hatékony módszert és adni egy esélyt az alternatív gyógymódoknak is! Keressen fel minket bizalommal és ismerkedjen meg a mellékhatások nélküli, fájdalommentes és teljes mértékben hatékony, modern módszerekkel!

Miért válasszuk a Yumeiho terápiát?

A Yumeiho masszázs egy ősi keleti masszázstechnika, régi kínai gyökerekkel rendelkező masszázsforma.  Alapvetően a Yumeiho masszázs célja az, hogy a testben kialakult asszimetriákat az eredeti állapotra állítsa vissza. Ha a test szimmetrikus, az izmok lazák, az energiaáramlás ideális, betegség nem alakul ki. De ha valahol elakad az energiaáramlás, ott asszimetria lép fel, és betegség alakul ki. Az öngyógyítás kiemelt fontosságú ennél a terápiánál, a test magát gyógyítja a masszőr feladata csupán az, hogy megadja az öngyógyítás lehetőségét.

Hogyan alakul ki asszimetria?

A Yumeiho a test közepén, körülbelül a csípő tájékon helyezkedik el, és a csípő lapátok valamint a csípő eltolódása is okozhatja az asszimetria kialakulását a testben. Egyes adatok szerint ez az eltolódás a csípő tájékon már magzati korban is kialakulhat. De ezek mellett okozhatja rossz testtartás, féloldalas munkavégzés esetleg a terhesség során a nagy súly cipelésétől is kialakulhat.

Más gyógymódokkal együtt gyorsabb gyógyulás érhető el, ezért érdemes böngésznie terápiáink között, mint Bach virágterápia, Craniosacralis terápia, Spirituális választerápia, stb.

Bármi problémát vesz észre magán, esetleg kérdése merülne fel a Yumeiho masszázzsal kapcsolatban, ne habozzon, keressen fel bizalommal. A természet és ember közötti kapcsolatot az Ön javára fordítom!

A Yumeiho masszázs és a stresszoldás

A modern világban már szinte nincs olyan ember, aki el tudná kerülni a hétköznapokban mindenhol jelen lévő és hosszú távon sok káros hatást produkáló stresszt. Fejfájás, álmatlanság, hízékonyság és még számtalan az egészségre és a lelki egyensúlyra negatívan ható tünettel kell számolni. Ám ezek a tünetek enyhíthetőek a természetgyógyászat eszközeivel is!

A stresszoldás egyik hatékony és bevált eszköze a masszázs. A Yumeiho masszázs egy olyan komplex masszázs fajta, amely ötvözi a masszázs, az energetika és a csontkovácsolás elemeit. Az ízületek ellazításával egyidejűleg képes a stresszoldásra, az energiák felszabadítására, de javítja a tartást is. A Yumeiho masszázs azoknak ajánlott, akik olyan stresszoldó módszert keresnek, ami az egész test harmóniájának a helyreállítását és fenntartását célozza.

Tegye próbára Ön is az ősi japán módszerek erejét, és alkalmazza a stresszoldás eme elismert módját! Vegye fel a kapcsolatot velünk és egyeztessen időpontot!

A chi és a kínai masszázs kapcsolata

A kínai masszázs a hagyományos kínai orvoslás egyik alappillére, mely a testben található meridiánok, vagyis energiacsatornák stimulálásán alapul. A chi eredeti jelentése légzés, kozmikus lélegzet - egy olyan energia áramlását jelenti, ami betölti az egész világegyetemet, ott van mindenben és nélkülözhetetlen az élethez. A kínai masszázs ennek az energiaáramlásnak a helyreállításán dolgozik. Ha a chi akadálytalan áramlását valami felfogja, az hosszú távon betegségek kialakulásához vezethet, és így az ember testi, lelki és szellemi harmóniája megbomlik.

A kínai masszázs során egyrészt a testen található akupunktúrás pontokat ingerlik, másrészt pedig az izmokat mozgatják ki. Alkalmazása mindenféle problémára gyógyírt jelenthet, így a stresszkezeléstől a mozgásszervi panaszokon át, egészen a nőgyógyászati problémákig képes a betegek chijének áramlását helyreállítani, és megszüntetni a panaszokat.

Szívesen kipróbálná a kínai masszázs erejét? Forduljon hozzám bizalommal!

Az öngyógyítás ereje

A modern orvoslás ma már sok mindenre képes, folyamatosan fejlődik és egyre több betegség, egészségügyi probléma kezelésére alkalmas - azonban egyre többen fordulnak az alternatív gyógymódok felé is, hiszen ezek sokszor olyankor is képesek segíteni, amikor a modern orvostudomány csődöt mond.

Az öngyógyítás is egy ilyen technika, mely a figyelemnél kezdődik. Ha azt szeretnénk, hogy sikeresek legyünk e téren, figyelnünk kell a testünk jelzéseire, és időben észre kell vennünk ezeket a jeleket. Ez egy tudatos hozzáállás az élethez, amikor nemcsak használjuk testünket, de tudatosan együtt is élünk vele, és gondoskodunk róla.

Az öngyógyítás módszere holisztikus alapú, vagyis a test, a lélek és a szellem egységén dolgozik. Számtalan technikát felhasználhatunk hozzá, így a kineziológia, a bach virágterápia, a reflexológa és az ayurveda is felhasználható. Ezek a holisztikus módszerek mind máshogyan állítják helyre az egészséget, de a megértés közös bennük.

Ha Ön is nyitott az öngyógyításra, és szeretné visszaállítani a test, a lélek, és a szellem egységét, forduljon hozzám!

A thai masszázs jótékony hatásai

A masszázs napjainkban is töretlen népszerűségnek örvend, amelyről kevesen tudják, hogy már az ősidők óta szerves részét képezi a gyógyításnak. Mindez nem véletlen, hiszen a különféle masszázs terápiáknak a segítségével testünk és lelkünk minduntalan felfrissül, nem is beszélve az egyéb pozitív hatásairól.

A masszázs előnye, hogy nincs semmiféle káros mellékhatása az emberi szervezetre, így bátran ajánlható bárkinek, aki gyógyulni kíván, vagy csak szeretné átmozgatni a testrészeit.

Mit kell tudni a thai masszázsról?

A thai masszázs során a cél, hogy testünk és lelkünk harmóniába kerüljön, ennek következtében megszabadulunk a stressztől, feszültségtől és a fájdalmaktól. Az intenzív masszázsnak köszönhetően vérkeringésünk helyreáll, immunrendszerünk pedig megerősödik. A thai masszázs érdekessége, hogy nem az izmokat mozgatja meg, hanem az akupunktúrás pontokat, ennek következtében az eljárás során tenyérrel, újhegyekkel, térdel, talpal és könyökkel is kell masszírozni.

A thai masszázs ajánlott azoknak, akik stresszes életmódot folytatnak, illetve munkahelyükön sokat ülnek, de emellett bárki igénybe veheti, aki vágyik a testi és lelki felfrissülésre. Tájékozódjon szolgáltatásaink részleteiről és bátran lépjen velünk kapcsolatba!

© 2010 minden jog fenntartva