Babaprogram

Babaprogramom segít a gyermektelen ill. a gyermeket váró szülőknek felkészülni a gyermekáldásra. Segítek a meddőség kezelésében  konkrét kidolgozott módszerekkel.

Különböző kezelések kombinációjával, már 17 kisbabának segítettem a fogantatásától a születésig.

Az általam alkalmazott terápiák:

  • Biorezonancia
  • földsugárzás mérés
  • talpmasszázs (reflexológia)
  • Craniosacralis terápia
  • Kineziológia
  • SVT (Spirituális Válasz Terápia)
  • célirányos gyógynövény készítmények
  • VASZATI
  • Hormonális egyensúly beállítása természetes módszerekkel

A vaszati kezelésről néhány szóban:

A vaszati a tér energiáinak felismerésében és rendszerezésében segít. Egy ősi tudáson alapul, melyet napjaink tudósai már bizonyítottak különböző mérésekkel, valamint a fizika törvényeivel is sikerült a vaszati igazságát alátámasztani.

A vaszati tanítása szerint a Földünket egy számunkra nem látható energiamező övezi, mely mozog és áramlik.  Az elmélet szerint a Föld élőlényei akkor érezhetik jól magukat, ha azok az épületek, melyekben életük fő cselekvéseit végzik, teljes összhangban vannak ezzel az energiamezővel.

A vaszati az univerzum minden pontján alkalmazható, hiszen energiát mindenhol találunk.  A teret akkor hozzuk létre, amikor felépítünk egy épületet.  Az épülettel, legyen ez bármilyen típusú, létrehozunk egy energiamezőt is, melyet nagyon sok külső tényező befolyásol. Ezek a behatások az emberre nézve lehetnek kedvezőek vagy kedvezőtlenek. A vaszati szerint, ha a tér kedvező, akkor az ember jól érzi magát az adott épületben, viszont ha kedvezőtlen, akkor ez az energia beteggé, erőtlenné tehet.

 

Harc a meddőség ellen

A párok 15-20%-ánál előfordul, hogy nem lehet gyermekük. A meddőség akkor áll fent, ha rendszeres nemi élet mellett, védekezés nélkül, egy éven belül nem történik meg a fogantatás.

A meddőségnek számos oka lehet, mind a férfi, mind pedig a nő oldaláról. Utóbbi esetben gyakori, hogy egyfajta gyulladásos folyamat zajlik a méhben, mely akadályozza a megtermékenyülést, vagy esetleg a méh fejlődésileg vagy elhelyezkedésileg rendellenes. Kiváltó ok lehet az endometriózis, a hormonális és enzim zavarok, kromoszóma rendellenességek, a méhnyak ondósejt elleni tevékenysége és a túl kemény petesejtburok is.

Amennyiben a meddőséget megállapították, a következő lépés a megfelelő kezelés kiválasztása. Ezekben az esetekben több út is áll a párok előtt. Egyfelől választhatják az orvosi kezeléseket, vagy akár alternatív megoldásokhoz is folyamodhatnak, esetleg kombinálhatják ezeket a módszereket.

Ha az Önök életét is megkeseríti a meddőség, keressenek fel minket és kérjék munkatársaink segítségét!

Reflexológiával a meddőség ellen!

Sokan talán nem is tudják, hogy a talp egy valóságos idegközpont. Több mint 70.000 idegvégződés található ezen az egy testrészünkön, így nem csoda, hogy a talpmasszázs, vagyis a reflexológia segítségével történő gyógyítás az egész világban ismert és használatos módszer. Az idegvégződések segítségével minden szervet külön lehet kezelni és gyógyítani, így egy konkrét betegségre is lehet specializálódni, ebből kiindulva pedig a meddőség is gyógyítható ilyen módon.

Hogy hogyan működik? A reflexológia beindítja testünk öngyógyító folyamatát. Az idegvégződések segítségével kifejezetten a méhet, petefészket érik az ingerek, melyek optimális működésre késztetik azt, így segítve a teherbe esést.

A módszer persze nem csak meddőség esetén alkalmazható, és akár a babavárás gondolatának másnapján is el lehet kezdeni a kezelést, hiszen egy egészséges szervezetben könnyebben megfogan egy új élet!

Látogasson el hozzám Ön is! Ne feledje, már Győrben is várom, a reflexológián kívül bowen technika alkalmazásával, cranio szakrális terápiával és számtalan egyéb kezeléssel is!

© 2010 minden jog fenntartva