Ismertetés

Spirituális válasz terápia

Forrás: www.laszloerika.hu

Mi a Spirituális Választerápia?

Egy olyan energia-tisztító, tanácsadó módszer, amely ingát és az SVT táblázatrendszerét használva:

  • képes a tudat alatti elmében, és a lélekfeljegyzésekben (Akasha Krónika) lévő energia blokkokat vizsgálni és megszüntetni
  • hozzájárul saját öngyógyítási képességeink megerősítéséhez a tudat alatti és a lélekfeljegyzésekben levő blokkok oldásával
  • Felső Én segítségével képes előző életeket megvizsgálni és az ott kialakult negatív érzelmi energiákat tisztítani, melyek jelenlegi életünk kiteljesedését gátolják.

Az SVT tisztításokkal azt tapasztaljuk, hogy a negatív energiák, (programok) felcserélése a pozitív energiákkal megkönnyíti a változtatást és harmonikusabbá teszi az életünket.

Azzal, hogy valaki elmegy egy SVT tisztításra, gyakorlatilag kifejezi változtatási szándékát az Univerzum felé.

Energiáink pedig mint a mágnes, a vonzás hatalma alapján működnek, így mindig azt kapjuk, amit kérünk:

az SVT-vel, Felső Éntől megkapjuk azt a tisztulást, amire vágyunk!

Gondoljunk csak arra, milyen jó érzés az, amikor alaposan kitakarítunk egy hosszú ideje poros, elhagyatott házat, ami szinte érezhetően felszabadul a sok piszoktól, és a tisztaság új energiájával töltődik fel!

Egy tanácsadás után valami nagyon hasonlót érezhetünk:

megszabadulunk a sok „lerakódott portól” és „tisztábban”, szabadabban élhetjük az életünk!

A tisztítás után szellemi szinten szabaddá válik a Lélek számára az út.

A fizikai szinten látható eredmény viszont a Lélek felelőssége és választása. Az SVT-vel nem lehet (és nem is cél) a Lélek választását befolyásolni.

Az eredmények néha akár egy pillanat alatt következnek be egy tisztítás során (szinte csodaszerűen), de régóta fennálló vagy visszatérő problémák esetén akár többször is kell a témát tisztítani.

Természetesen szükség van arra is, hogy akarjuk a változást és tudatos szinten mindent meg is tegyünk érte.

Az SVT rendkívül sokat tud segíteni abban, hogy megszüntessük azokat a blokkokat, programokat, negatív energiákat, melyek akadályozzák a teljes, harmonikus, boldog életünket.


Hogyan jött létre a Spirituális Választerápia?

Az SVT módszertanának megalkotója Robert E. Detzler volt, aki majd 30 éven át foglalkozott a lehető leghatékonyabb módszer kidolgozásával.

A Spirituális Választerápia mellett Detzer és felesége, Mary Ann Detzler eleinte közösen foglalkoztak Spirituális Újjáépítéssel (SPU) is. Később megalkották a Spiritual Response Association-t, amely egyesület célja egy olyan internacionális közösség létrehozása volt, ami képes segíteni a gyógyulásban. Az egyesület nem csak egyes emberek, hanem az egész világ gyógyítására törekedett.

Robert E. Detzler egészen 2009-ig tartott egyéni beszélgetéseket és levelezett mindazokkal, akiket érdekelte a téma, ez által több mint 30 000 embernek nyújtott személyes segítséget. Detzler különböző helyeken, tanfolyamokon oktatta az SVT módszert, ami által tetemes embertömeggel ismertette meg saját spirituális természetüket, valamint megtanította őket, hogyan engedjék el gondjaikat, hogyan legyenek képesek teljes és boldog életet élni.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a gondtalan boldogság érzését, keressen minket bizalommal!

Hogyan zajlik egy spirituális választerápia konzultáció?

A spirituális választerápia egy olyan lelki-szellemi eljárás, melynek során nyugalmi állapotba kerülünk és kapcsolatba léphetünk a felső énünkkel. A terápia során feloldhatjuk érzelmi blokkjainkat, valamint az előző életeinkben felgyülemlett konfliktusainkat, érzelmi sérüléseinket. A spirituális választerápia során belső indíttatásból indul meg a változás és változtatás igénye.

A konzultációkon a külső segítő egy kellemes, nyugalmi állapotot alakít ki, melynek hatására ellazulunk és pozitív gondolatok kerülnek lelkünkbe. A tanácsadó táblázatok és egy inga segítségével megvizsgálja a korábbi életek és a mostani élet érzelmi blokkjait, energiaszintjeit és az olyan sérüléseinket, melyek tudat alatt maradtak, így nincs is elképzelésünk arról, hogy ez gátolhat egyes élethelyzetekben. Az érzelmi blokkok feloldásával elengedhetjük a visszahúzó negatív energiákat, illetve téves elképzeléseket és a helyükre pozitív, építő gondolatokat tölthetünk.

Ha Ön is szeretné megvizsgálni tudat alatti érzelmi blokkjait és szeretné feloldani őket, keressen fel minket spirituális választerápia konzultációkra!

A Spirituális Választerápia előnyei

A Spirituális Választerápia segítségével a tudatalattit lehet tisztítani, vagyis az előző életbeli és a jelennel kapcsolatos rossz energiáktól lehet megszabadulni. Ez a módszer rendkívül hatásos életünk során felmerülő gondok kezelésére.

A Spirituális Választerápia lényege, hogy a problémák okait kezelje. Bárki életében felbukkanhatnak azok a tényezők, amik megakadályozhatják őt abban, hogy kiegyensúlyozott élete legyen, ilyen akadály lehet az embertársi konfliktus, gyerekkori rettegés valamitől, esetleg valamilyen káros szenvedélytől való függőség.

A tanácsadás során nem csak megvizsgáljuk a problémát, hanem meg is tisztítjuk az Ön testét a felesleges negatív energiáktól. A Spirituális Választerápia a tudatalattival, vagyis a felső énnel dolgozik, ennek köszönhetően a tanácsadás sokkal hatásosabb lesz, a terápia után pedig azonnal érezhető a változás.

Ön is feltétel nélkül boldog lehet, csak tennie kell érte! Lépjen kapcsolatba velünk, és mi segítünk abban, hogy gondtalan élete legyen!

© 2010 minden jog fenntartva