GY.I.K.

Spirituális válasz terápia

Forrás: www.laszloerika.hu

GY.I.K

1.      Mennyi idő a személyes tanácsadás, konzultáció?

2.      Milyen sűrűn kell jönni tanácsadásra?

3.      Hány alkalomra van szükség ahhoz, hogy megoldódjon a problémám?

 

Mennyi idő a személyes tanácsadás, konzultáció?

Az első alkalom általában egy-másfél óra, a többi általában 1 óra, de ez a témától és az adott embertől (Felső Énjétől) függ.

Az első alkalomnál az egy órán felüli fél óra ajándék.

 

Milyen sűrűn kell jönni tanácsadásra?

Nincs semmilyen ilyen jellegű előírás, “kelleni” semmiképp nem kell, de ha valaki egy adott témát illetően, vagy több probléma miatt többször szeretne tisztításon részt venni, akkor én általában azt szoktam javasolni, hogy a két tisztítás között teljen el minimum két hét. Ennél sűrűbben általában nem érdemes (természetesen lehetnek kivételek), ugyanis kell a Léleknek - és a tudatosságunknak is - idő a feldolgozáshoz.

Én a havi rendszerességű tisztítást ajánlom, egyfajta Lélek “fürdetésként”.  Hasonlóan ahhoz, ahogyan a testünket fürdetjük (és nem lehet abbahagyni, pedig már annyiszor csináltuk :), a lelkünket is folyamatosan érik hatások, “piszkolódik”, így a havi tisztítással egy állandó, “tiszta lélekállapotot” lehet fenntartani.

 

Hány alkalomra van szükség ahhoz, hogy megoldódjon a problémám?

Előre sajnos nem lehet megmondani, hogy hány alkalomra van szükség egy témát illetően. Ez az egyéntől, a Lelkétől, Felső Énjétől és az adott problémától függ.

A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy viszonylag gyorsan lehet - egyéb eljárásokkal összehasonlítva - változásokat elérni.

Ráadásul, még egy adott probléma esetén is teljes tisztítást kap mindenki, ami azt jelenti, hogy a problémáján túl sok minden egyéb futó program is kitisztul, még akkor is, ha erről nem szerzünk tudomást, mert Felső Én sokkal többet tisztít, mint amit megmutat.

© 2010 minden jog fenntartva