Mire alkalmazható?

Spirituális válasz terápia

Forrás: www.laszloerika.hu

Mire jó?

Az SVT tisztítással gyakorlatilag az élet bármely problémás területét meg lehet vizsgálni és tisztítani.

Betegségek lelki okai

Fizikai tünetek lelki eredete és az öngyógyítás Spirituális Választerápia segítségével

Felgyorsult világunknak, stresszes életvitelünknek köszönhetően számos civilizációs betegség alakult ki. Rohanó hétköznapjainkban ritkán fordítunk kellő időt személyes, lelki problémáink feldolgozására, és mindez életünk fizikai síkjára is kivetül. Elfogadott tény az orvostudomány körében is, hogy fizikai tüneteink mögött lelki problémák állnak.

Ahhoz, hogy a gyógyulás útjára léphessünk, fel kell ismerünk a lelki gondjaink kiváltó okát és adott esetben a megfelelő szakember segítségét kell kérnünk. Egészségünk alapja, ha szellemi, lelki és fizikai harmóniában tudunk élni. Energiáinkat meg kell tisztítani mindattól, ami súlyként rakódik ránk életünkben.

A Spirituális Választerápia segítségével képesek lehetünk az öngyógyításra! A terápia segít energiáinkat megmozgatni és megoldást találhatunk a tudatalattinkban megbúvó problémáinkra. A terápia során szakember segítségével önmagunkban kell keresnünk a válaszokat. Az eredmény és a gyógyulás, tisztulás időtartama az adott személytől függ. El kell hinnünk és tudatában kell lennünk, hogy képesek vagyunk az öngyógyításra, ezzel kiegyensúlyozottabbá és harmonikusabbá válik életünk.

Ha segítséget keres problémái megoldásához, keressen fel bizalommal és segítünk Önnek a gyógyulás útjára lépni!

 

© 2010 minden jog fenntartva